moncler down jacketsUGG ֩` ugg cardy bootsmoncler saleair force onesChristian Louboutin Pumpsmoncler jackets womenuggs women classic tallugg classic tall boot chestnutugg australia classic tall boot 


Zoals vele van dit soort kleine ondernemingen is ook Magna Classic Cars ontstaan uit liefde voor de klassieke auto. De oprichter, Frans Diepeveen, heeft eerder reeds bekendheid gekregen als medeoprichter van Brooklands Classic Cars. Een onderneming die in korte tijd een uitstekende naam wist op te bouwen, door toprestauraties en verkoop van Jaguars en Austin Healeys. Brooklands is destijds verkocht vanwege andere drukke zakelijke activiteiten.

De liefde voor klassieke auto's heeft, toen de tijd het weer toeliet, opnieuw gestalte gekregen. De sinds jaren grote belangstelling van Diepeveen voor vooroorlogse auto's was de reden om zich toe te gaan leggen op pre-war MG's. Maar ook de na-oorlogse typen tot en met de TF 1954.
De technische specialist van Magna, Bert Huijbens, werd in die tijd verzocht zijn medewerking te verlenen en sindsdien restaureren zij (uitsluitend als hobby) bijna full-time pre-war MG's.

Gezien de kwaliteit die beide heren nastreven, kunnen hooguit twee auto's per jaar gerestaureerd worden. Slechts enkele deelrestauraties, zoals spuitwerk en enkele motorrestauraties, worden soms uitbesteed aan andere specialisten.
Tevens is er een kleine gezellige showroom waar ruimte is voor vijf MG's. Te midden hiervan soms een vreemde eend in de bijt, dit omdat er nu eenmaal veel interessante pre-war cars zijn.

U bent ook van harte welkom in onze showroom na telefonische afspraak.

Showroom: 0318-501105
Frans Diepeveen: 06-55355955
Bert Huijbens: 06-42307898

Het beste bereikbaar op de GSM-nummers.

Klik op de foto's voor een vergroting.
 
 
Print deze tekst   E-mail    English