moncler down jacketsUGG ֩` ugg cardy bootsmoncler saleair force onesChristian Louboutin Pumpsmoncler jackets womenuggs women classic tallugg classic tall boot chestnutugg australia classic tall boot 


Sinds enkele jaren restaureren wij pre-war MG's. Dit gebeurt in een kleine, goed geoutilleerde werkplaats in Veenendaal. Begrijpelijkerwijs is er door ervaring een goede kennis van prewar MG's, maar zijn er in Engeland en zeker ook in Nederland enkele mensen met een enorm kennispotentieel door tientallen jaren ervaring. Op hen wordt nooit tevergeefs een beroep gedaan, zij zijn altijd bereid deze kennis met ons te delen.

Op dit moment zijn er 2 restauratieobjecten, te weten: MG J2 en MG TA Tickford. Deze auto's zullen door ons in de komende tijd gerestaureerd worden. Dit wellicht in opdracht, zodat kleur en uitvoering vooraf bepaald kunnen worden. De auto's zijn niet in ongerestaureerde staat te koop. In principe is er geen inruil mogelijk.

MG J2
Dit is een cyclewing uitvoering. Het is een bijna complete nog rijdende auto en een uitstekend restauratie project. Deze auto is niet meer te koop.

MG TA Tickford
Een zeldzame auto. Zoals veel TA's is ook deze voorzien van een snellere betrouwbare XPAG motor in plaats van de originele TA motor. Van deze Tickford zijn er slechts 252 gebouwd en volgens welingelichte bronnen zijn er nog slechts 113 wereldwijd over. De XPAG motor werd standaard in de opvolger van de TA gebouwd, de TB. De restauratie van deze auto is inmiddels in gang gezet.
 
 
Print deze tekst   E-mail    English