moncler down jacketsUGG ֩` ugg cardy bootsmoncler saleair force onesChristian Louboutin Pumpsmoncler jackets womenuggs women classic tallugg classic tall boot chestnutugg australia classic tall boot 


MG J2

Het model van de J2 is legendarisch. Het zette de toon voor een lange reeks van sportwagens en de stijl bleef vele jaren in de mode. Hij werd gelanceerd in augustus 1932 en was door zijn destijds lage prijs binnen bereik gekomen van een groter aantal liefhebbers. De auto was voor die tijd niet alleen snel, maar ook een fijne auto om mee te rijden.

Deze J2 is eind 1932 gebouwd en is een zogenaamd 'swept wings' uitvoering, dus met lange spatborden die in de regen meer comfort boden.
Hij is relatief zeldzaam, omdat de 'swept wings' maar korte tijd is gebouwd. De auto is in een uitstekende staat en enkele jaren gelden in Engeland 'body off' gerestaureerd. De auto heeft een interessante geschiedenis. Deze werd nieuw geleverd aan Viscount Anson (kopie van originele aankoopnota aanwezig). Er is zelfs een klein boekje met de geschiedenis van de auto. Een uitgebreide fotoreportage van de restauratie is aanwezig.

Technische gegevens:

Motor: 4 cylinder in lijn
Inhoud: 847 cc.
Vermogen: 36 pk.
Transmissie: 4 versnellingen
Gewicht: 593 kg.
Topsnelheid: 115 km/u.
Aantal gebouwd: 2083, Cyclewing en Swept Wings uitvoering.
   
Prijs: Verkocht

Terug..

 
 
Print deze tekst   E-mail    English